DJ Wixart

DJ Wixart biografie

Een DJ met een grote diversiteit in stijlen! Hip Hop, Funk, Dancehall, House, Classics, Latin, Jazz, Soul en meer. Deze DJ kan het allemaal!

DJ Wixart wilde altijd een muzikant en entertainer. Helaas hadden zijn ouders niet genoeg geld om hem te steunen. Tijdens zijn middelbare school nam hij alle mogelijkheden om op het podium te zijn. Drama, zingen, rap en zelfs als een danser. En alhoewel het niet altijd goed afging, gaf het hem de energie om verder te gaan met zijn doel.

Op 17-jarige leeftijd kocht hij zijn eerste Drum & Bass en Jungle platen. Hij gebruikte een oude platenspeler van zijn vader. Wixart was lekker aan het klooien met de draaitafel: scratchen en beat-matchen met songs op MTV of de cassettespeler. Met zijn spaargeld kocht hij zijn eerste draaitafels en mixer: de Numark Battle Pack. Na het oefenen met zijn eigen platencollectie, nam hij de oude platen van zijn familie. Tijdens het draaien en mixen van soul, disco en latin tracks, realiseerde hij zich dat zijn liefde voor muziek enorm is! Wixart wilde alle stijlen van muziek die hij leuk vind draaien en dat is wat hij nu doet.

Tegenwoordig is DJ Wixart een zogenaamde Eclectic DJ. Hij speelt Funk, Hip Hop, Dance, Jazz, Latin, Pop, Classics, Urban en nog veel meer stijlen. Wixart is niet alleen een DJ, hij is een entertainer! Hij houdt er niet van om 1 stijl te draaien tijdens zijn sets. Wixart heeft een unieke manier van draaien, heeft een diversiteit aan stijlen en een grote selectie aan platen. Op zijn eigen manier maakt hij er een feest van! Het gaat om de party en de party-people!, zegt DJ Wixart.

Wixart is de ideale man voor uw feest! Of het nu gaat om een verjaardag, bruiloft of bedrijfsfeest. Hij maakt van elke dansvloer een muzikale beleving!

Discografie:
Clubs, Locaties voor bijeenkomsten en andere locaties in Nederland:
Den Haag
– Asta
– Havana
– Luden
– Marathon
– Dolfijn Bowling Scheveningen
– ‘T Paard
– Theater aan het Spui

Rotterdam
– Breakaway Café
– Off Corso
– Las Palmas
– Now & Wow
– Nighttown
– Bowling DOK99
– Club Impulse / Yland (Spijkenisse)
– Fastforward 2009

Breda
– Chassé Theater
– PARC
– Bruxelles
– Pre Jazz Party
– Koninginnedag 2009/2010/2011 (outdoor festival)

Amsterdam
– Powerzone
– Café Maxwell

Zoetermeer
– SilverDome
– SnowWorld

Ook …
– Diverse sporttoernooi
– Putri Contest (een Javaanse schoonheidswedstrijd)
– Diverse StreetParty’s
– Diverse lokale festivals
– Ik ook uitgevoerd in Suriname, Tanzania en Brazilië
– En nog veel meer

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 475 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling