DJJurie Gas erop!

DJJurie Gas erop! biografie

Een avond vol feest! Vol gas gaan op de nieuwste hits en classics in nieuwe jasje. Alles vliegt op een hoog tempo voorbij. Spring, dans en zing mee!

Op 27 juli 1987 zag DJJurie het levenslicht. Volgens de kleuterjuf was hij doof, slechtziend en amuzikaal. De Juf zal nu, 25 jaar later, wel raar opkijken wat er van deze amuzikale kleuter is geworden. Vaste DJ in studentencafé de Stoof in Zwolle en graag geziene gast op vele andere locaties.

In 2006 kwam de DJ carrière in een stroomversnelling. Hij kreeg bij toeval de kans om de hele zomer te draaien op Terschelling. Jongerencamping Appelhof opende dat jaar een eigen discotheek the Big Apple. 6 dagen per week stond Jurie hier te knallen. Elke dinsdag en donderdag kwam er een bekende DJ langs van 538 en Slam FM. Jurie leerde hier veel van om naast de grote jongens te staan. Zomer 2007 en 2008 zwierf hij langs de party hotspots van Europa.

Om echt onderscheid te maken en bekendheid te krijgen is het maken van eigen tracks een hele goede manier. Jurie begon onder de naam DJJurie en Skyliner bootlegs en remixes te produceren. Zijn werk wordt door veel DJ’s gedraaid in binnen -en buitenland. Deze DJ weet waar hij over praat. Hij heeft van meerdere kanten ruime ervaring binnen het DJ vak. Een goede DJ zijn is een vak! Elke DJ kan na enige oefening plaatsen aan elkaar mixen. Maar het publiek lezen, de juiste plaat op het juiste moment draaien, is een heel ander verhaal.

Jurie krijgt ongetwijfeld elke zaak op zijn kop! Met zijn unieke manier van draaien. Continuïteit en interactie zijn 2 belangrijke sleutelwoorden. Het mix tempo ligt hoog en is erg divers van stijl. Zodat het voor iedereen leuk en gezellig blijft.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 275 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling