Don Cartel

Don Cartel biografie

Onvergetelijk Avond

Met het brede scala aan ervaring in variërende muziekstijlen weet Donkerte overal de tent op zijn kop te zetten. Of het nou freestyle of moombathon is, deze artiest weet hoe hij met zijn drive, humor en passie voor het vak een evenement BOOMING en SMASHING kan maken, zodat de vele bezoekers de juiste sexy en goede vibe beleven om los te gaan.

Wat kunnen wij u bieden

Don Cartel zal de beste beats hebben en zijn variatie in sets zijn elke set opnieuw uniek en verrassend. Met de laatste hits, eigen producties, zijn passie en skills die het publiek weet te waarderen en het hierdoor onmogelijk maken om stil te staan. Daarnaast bezitten we over de mogelijkheid om dit in geheel vast te leggen op videobeeld voor social media doeleinden.

Zodat uw club/locatie meer aanzien of aandacht krijgt of kan krijgen qua beeldmateriaal op social media, indien dit gewenst is.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling