Dr. Robinson

Dr. Robinson biografie

Dr. Robinson heeft al bewezen meer te zijn dan zomaar een DJ. Wat hem compleet uniek maakt, is zijn live drumact. Hiermee draait hij niet alleen plaatjes, maar stuurt hij ook zijn eigen leds en visuals aan door te spelen op drums. Met elektronische en normale percussie-instrumenten verrijkt hij op het podium de muziek. Beats worden aan elkaar gemixt en een verbluffende show is geboren. Een DJ, VJ en muzikant dus.

Dankzij optredens in uitgaanshoreca, op feesten, festivals en poppodia, is hij een all terrain vehicle. Niets weerhoudt hem ervan om een goede show neer te zetten, met een lekkere vaart komen alle gewenste muziekstijlen voorbij. Dance en House classic’s gaat moeiteloos over in Hiphop. Trap beats worden afgewisseld met Reggae, Funk en Soul. En als het moet knallen dan heeft Dr. Robinson de vetste Freestyle en Drum & Bass.

Niet alleen is Dr. Robinson een all-in-one partystarter, hij is ook resident bij P79 in ‘’s-Hertogenbosch, Studio in Tilburg en de Eindhovense organisatie Oooh Shit!. In de afgelopen jaren heeft hij zich als dynamische DJ bewezen op het Sziget Festival, We Are Electric (Festival), Solar en in het legendarische Paradiso (Fuzed), om maar een paar namen te noemen. Bij Boomshakalak Soundsystem is deze energieke jongen een graag geziene gast, samen hebben ze Paaspop, Harmony of Hardcore en We Are Electric al laten knallen.

Dr. Robinson is niet alleen allround in zijn platenkeuze, maar ook in de uitvoer van zijn act. Samenwerkingen met DJ’s of muzikanten geven een fantastische en soms onverwachte draai aan uw avond. Hij weet net die accenten te maken waardoor het publiek in beweging komt. Funky saxofoontonen over een swingende salsaplaat hebben al meer dan eens van een partijtje, een groot feest gemaakt.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 725 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling