Capital Candy

Capital Candy biografie

Zoet, zuur en alles daartussenin; De fijnproever likt zijn of haar vingers af tijdens het zien, horen of proeven van Capital Candy, wat we zeker een concept mogen noemen, in kapitalen.

Als je denkt dat Capital Candy slechts een zoete laag aan marketing en promotie is, heb je het mis. Er wordt wel degelijk muziek gemaakt, en hoe! Meerdere goedlopende singles en de gouden (bijna platinum) plaat ‘Mood for Lovin’ zijn het bewijs van Capital Candy’s liefdesrelatie voor muziek en de daarbij behorende live capriolen. C

heatday op de dansvloer, oftewel een show vol moderne eclectica, variërend in verschillende stijlen, smaken en tempo’s. Dit allemaal gebracht met de nodige souplesse en een tintje vrouwvriendelijkheid, maar zeker geen slappe hap! Het cheese-gehalte wordt bewust laag gehouden om zo het publiek te laten kennismaken met een nieuwe smaakvolle dance candy.

Come hungry, leave happy!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling