Barry Badpak

Biografie Barry Badpak

Barry Badpak is het laatste fenomeen van de Leidse muziekscene. Met de release van hun eerste single “Kamelenteen (Waar Ga Je Heen?)” heeft het DJ-trio definitief de stap gemaakt naar een carrière buiten de deuren van de hun vertrouwde kroegen en café’s.

Barry Badpak bestaat uit drie zeer ervaren DJ’s, die met hun gezamenlijke ervaring een spetterende act hebben weten neer te zetten. Zeer geschikt voor de feesten waar gezelligheid nog wel belangrijk is.

Met hun uitgebreide koffers met cd’s, hun excellente gevoel voor timing en hun grandioze gevoel voor humor, weten ze de voetjes van elk publiek van de vloer te krijgen en van iedereen afgemat aan het eind van de avond met een goed gevoel afscheid te nemen.

Tijdens het jubileum van De Hut van Ome Henne en Rockcafé Lazaru’s is er beeldmateriaal opgenomen voor de clip van de nieuwste single “Kamelenteen (Waar Ga Je Heen?) Later is er nog extra materiaal geschoten en is er, mede dankzij de inzet van Jochem Myjer, een professionele clip gepresenteerd, die binnen twee weken al bijna 200.000 keer bekeken is op YouTube.

Snel na de release van de single begin juni 2011, werd het nummer opgepikt door Jeroen van Inkel. Hij draaide het een tijd lang bijna dagelijks in zijn show, Van Inkel in de Middag, waardoor de single tijdenlang in de iTunes Top 30 stond en uitgroeide tot een echte zomerhit!

Hits als Broodje van Kootje, Hockeymeisjes en Ga je mee naar mijn tent volgden.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
 • Ervaringen

  5 / 5 sterren
  10/10

  "hallo"

  mooi prachtig geweldig grappig en alles
  Toon meer
Menu
Advies nodig?