Marc Dimera

Biografie Marc Dimera

Al vanaf jonge leeftijd (vanaf omstreeks 2005) draaiend op verschillende (thema)feesten in kroegen, bij partijen, op festivals, evenementen.. en daardoor niet meer weg te denken uit het Nederlandse uitgaanscircuit als muzikale party-entertrainer. Begonnen rond zijn 18e levensjaar onder de artiestennaam Dimarchi. Destijds voornamelijk draaiend in de muziekstijlen EDM, Electro, Bigroom en (Deep)house.

Tot aan 2014 had hij zijn eigen record label onder de naam: Rawnetic Records. Dit label herbergde vele jonge talenten (waaronder hij zelf), maar o.a. ook de jongens van Retaliation (inmiddels getekend bij recordlabel Theracords) en de jongen achter hardcore/uptempo-act Lunakorpz. Na eigen feesten georganiseerd te hebben (o.a. VIBE in Dock-03) en een podium geboden te hebben aan nationaal talent, besloot hij de muziek meer aan zichzelf toe te gaan wijden en te stoppen met het label. Dit besluit resulteerde al snel in veel meer boekingen en grotere optredens voor zichzelf. Zijn naam werd vanaf heden: Marc Dimera.

Eind 2015 besloot hij geheel op zijn eigen wijze zijn mixtape/podcast BASS ‘N BITCHES te beginnen, wat een groot succes bleek! De combinatie van freestyle, dance classics, top40 remixes, hardstyle, hardcore.. en dat gecombineerd met après-ski invloeden, legden hem tot dusver zeker geen windeieren! Met gemiddeld +4500 online plays (op online muziekplatform Soundcloud) is de mixtape/podcast van Marc Dimera een ware hit te noemen!

Hieruit blijkt ook de sfeer en stijl van draaien die hij ook bij zijn live-optredens ten gehore zal brengen. Iedereen komt aan bod en er wordt flink losgaan dus! Hossen en feesten met de handjes in de lucht en de voeten van de vloer! Werkelijk niemand zal tijdens een optreden van Marc Dimera stilstaan! Inmiddels is zijn muziek ondergebracht bij o.a. The Rough Factory, Real Hardstyle Radio, World Core Project, ADM Hardstyle en Hardstyle Webradio.

Marc Dimera heeft tot dusver al op vele uiteenlopende locaties mogen draaien, voor vele duizenden mensen, waaronder: Furieade Feestweek Maassluis, Vestingdagen Feestweek Hellevoetsluis, Noordzee Zomerfestival Katwijk aan Zee (met o.a. Tony Star “Sterretje”), De Heeren van Ruysdael Veenendaal (met o.a. Monkaholics), Dream Village Festival (met o.a. JeBroer en Deadly Guns), Club Aqua (Siófok Strongbow Barstreet, Balatonmeer Hongarije), Viking Bar (Sunny Beach Bulgarije), Café Sijf Rotterdam (samen met zanger Edwin van der Toolen), Connected Outdoor (met o.a. The Viper en Rooler).. Enzovoorts..!

Wacht dus niet langer met boeken, want met Marc Dimera heb je gegarandeerd een meer dan gigantisch gezellige en sfeervolle feestavond, vol partyknallers en andere muziek van toen en nu! Boek je het totaalpakket, dan haalt Marc Dimera extra goodies uit de kast om de hele tent uit zijn dak te laten gaan, zo neemt hij dan ook veel feestattributen mee om in het publiek te gooien, confetti kanonnen, colour neon foam sticks en een extra MC die het publiek vermakelijk vocaal entertaint! MC’en doet Marc Dimera zelf ook tussendoor.

Boekingsinformatie

120 minuten v.a. €395,-
5 uur v.a. €499,- Hardkick Confetti Knaltour
(inclusief MC, CO2-Confetti shooters, opblaasattributen & “give aways” voor in het publiek)
Eventueel ook techniek/apparatuur mogelijk (in overleg).

Start/basis gage:
v.a €395,-

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 395 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling