Mr. Milow – Drum DJ

Mr. Milow – Drum DJ biografie

Mr. Milow brengt een gehele nieuwe dimensie aan de term DJ, naast zijn DJ-set brengt hij ook een live drumset mee om het publiek een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Robert a.k.a. Mr. Milow is geboren op 3 oktober 1980 te Amersfoort. Op twaalfjarige leeftijd draaide hij al muziek op schoolfeesten. Direct bleek dat hij een enorme passie had voor het maken van muziek. Sinds 2006 heeft Mr. Milow thuis zijn studio en mixt hij platen en produceert hij zijn eigen muziek. Hij heeft een brede muzieksmaak en kan daardoor goed op het publiek inspelen met heel veel verschillende muziekstijlen.

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft, braderie of discotheek zelfs in het buitenland is deze DJ actief. Hij is sinds 2009 zijn eigen muzieklabel begonnen en heeft een heel eigen stijl ontwikkeld, waarbij hij flitsende beats combineert met bestaande nummers en nieuwe nummers uitbrengt. Hij wist met zijn single Back to Basics in de download top tien op de vierde plek te staan.

In het jaar 2009 heeft Mr. Milow een optreden gehad met SlamTV en is hij begonnen met optredens met de lekkerste buurmeisjes van het magazine FHM. In 2010 en 2011 is naast het draaien ook het VJ mixen van videoclips en ‘visuals’ een passie geworden voor Mr. Milow. Dit deed hij toen voornamelijk voor het razend populaire TV station TMF. Met TMF in the Mix draaide hij en kwam zo op vele plekken door het hele land te staan. 2012 is het jaar waarin Mr. Milow o.a. het concept heeft bedacht met GoFun On Tour.

Deze show was een groot succes waarin elke bezoeker een reischeque kreeg. Met het nodige entertainment weet hij ook met deze show het hele land te veroveren. Vanaf 2014 begeleidt hij zich zelf met live drum. Deze unieke combinatie van draaien en tegelijk drummen is goed te combineren met verschillende muziek stijlen van Lounge tot Latin House. Inmiddels heeft Mr. Milow al meerdere plekken bezocht met zijn drumstel en DJ Booth.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 600 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling