NinetyTwo

NinetyTwo biografie

Van Top 40 tot House en Urban, van oude discoplaten tot Moombahton & Trap. NinetyTwo brengt een ultieme mix, waar iedereen achteraf van denkt: Wauw, Ik heb alles gehoord wat ik leuk vind!

DJ NinetyTwo, aka Nick was al vroeg een muziekliefhebber en draaide op jonge leeftijd al dagelijks de oude platen van zijn opa. Geloof het of niet, maar muziek van Gloria Gaynor en Blondie waren zijn favoriet!

Wanneer Nick op de basisschool de einddisco mocht verzorgen wist hij het meteen: ik word DJ! Met opkomende helden van toen, zoals Tïesto en Marco V droomde Nick al van een uitverkocht Gelredome!

Zijn bekendheid begon in de tijd dat hij op de middelbare school zat, toen het lokale tv-station een hele uitzending besteedde aan Nick en zijn ’Drive in Show’. De dag na de uitzending was hij op de hele school bekend! Vanaf die tijd kwamen er steeds meer boekingen voor schoolfeestjes, maar ook voor jubileumfeestjes, 70-80’s party’s en ga zo maar door.

Toen Nick 16 jaar werd mocht hij gaan draaien in een populaire club: zijn stijl paste hij aan aan het publiek en begon wat meer Latin House & Urban te draaien. In datzelfde jaar draaide hij ook voor het eerst op een grote camping in Spanje.

Er zal niemand stilstaan met de opvallende beats van DJ NINETYTWO!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 500 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling