Paul van de Laar

Biografie Paul van de Laar

Paul is een geweldige deejay die met héél veel enthousiasme ieder optreden verzorgd. Paul behoort ook tot een van de weinige deejays die gewoon overal inzetbaar zijn.

Van een supermoderne dancing/discotheek/club tot een grote feesttent. Hij kan dan ook gewoon alles draaien van hypermoderne techno trance tot feestmuziek tot de muziek uit de jaren ’70 en ’80.

Kortom een allround deejay die overal graag gezien wordt door organisatoren en publiek. Paul laat iedere keer weer zien dat hij juist degene is die het maximale uit het publiek en zijn interactie haalt.

Met veel enthousiasme draait hij zijn sets en past alles á la minuut aan het publiek aan. Kortom wellicht één van de meest veelzijdige deejays van Nederland.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling