Peekatyou

Peekatyou biografie

Peekatyou zorgt voor een geweldige dj set op jouw party. Naast het DJ’en produceert hij ook tracks waardoor hij de ins en outs van het vak beheerst.

In de studio is waar je Peekatyou 90% van de tijd zal vinden. Hij is daar eindeloos aan het werk aan nieuwe producties waarmee hij het publiek opnieuw kan inspireren, verassen en entertainen. Op 15-jarige leeftijd maakte Peekatyou zijn debuut in de EDM-wereld op onlinemuziek platform SoundCloud.

Met inspiraties zoals Martin Garrix in zijn achterhoofd streeft hij naar het maken van een originele en rijke sound die terug te vinden is in al zijn tracks. Op gebied van performance doet Peekatyou zichzelf ook nergens aan te kort. Met zijn vele eigen producties, mijlpalen op SoundCloud en eerdere gigs heeft hij zijn dj-carrière volledig kunnen opstarten wat hedendaags al heeft geresulteerd in residenties en veel terugkomende boekingen. Momenteel wordt er hard gewerkt aan Peekatyou’s eerste officiële EP waar je vernieuwende tracks in zult terug horen.

Be aware!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 325 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling