Geza

Geza biografie

GEZA verwierf landelijke bekendheid met zijn rol in de film “Alleen Maar Nette Mensen” en een jaar later werd hij een veel besproken kandidaat in het tv-programma “Expeditie Robinson”.

Zo slecht als hij tegen honger kan, zo goed is GEZA in het vermaken van een groot publiek. Naast zijn studie aan de Toneelschool heeft hij van kleins af aan op huis- en schoolfeesten gedraaid en inmiddels is GEZA één van de meest geboekte dj’s van het land. Waar hij voorheen samen met Manuel het land afreisde, doet hij dat nu alleen.

Maar met even veel enthousiasme en plezier weet hij ieder publiek tot extase te brengen. Zijn sound is eclectisch, variërend van hiphop tot house, van r&b tot aan 70’s, 80’s & 90’s classics, één ding is zeker, waar GEZA ook komt, hij maakt er een feestje van!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling