Back in Time Drive in Show

Back in Time Drive in Show biografie

Mooie combinatie van professioneel licht, geluid en DJ’s met een schat aan ervaring in de meest uiteenlopende soorten feest. Van Après Ski tot Dance Classics. Bruiloft, bedrijfsfeest of jubileum? Als je een feest wilt organiseren waar nog lang over wordt nagesproken daag ons dan uit de muzikale omlijsting te doen.

Je organiseert een feest, laat niets aan het toeval over en één ding staat vast: het moet een feest worden waarover je gasten nog lang met enthousiasme napraten

Natuurlijk ken je vast wel iemand met een laptop en 3 pentabyte aan MP3 die voor een paar centen je feest wil op komen luisteren, natuurlijk kun je hier voor kiezen maar veel muziek hebben is iets anders dan een publiek kunnen ‘lezen’ en weten wanneer je welke sfeer en stijl gaat brengen op een avond…….. hebben we je aandacht? Mooi, lees dan even verder hoe wij een feestavond een succes maken op muzikaal gebied.

Allereerst maken we een afspraak met je of jullie om de avond door te spreken, tijdens dit gesprek kijken we naar jouw beeld van de avond, het soort publiek, de do’s en dont’s. Het is tenslotte jouw feest en onze taak dit geslaagd te maken.

Wij beschikken over een zeer uitgebreide muziekcollectie, maar belangrijker nog, wanneer ze te draaien op de avond. Dance Classics, TOP-40, Nederlandstalig, Apres Ski, Rock&Roll, House, Ska, Reggae, you name it we play it!

Natuurlijk beschikken we over professionele, representatieve apparatuur en last but not least, twee mega enthousiaste DJ’s met een schat aan ervaring, opgebouwd vanaf eind jaren 70!

Nu zul je inmiddels wel denken “dat zal wel een vermogen kosten”. Daag ons maar uit, je zult verbaasd zijn over de tarieven!

We hopen ook jouw feest tot een succes te maken!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 450 (excl. btw)

Vriendelijk, meedenkend, assertief
10 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling