Bayerische Bierfeest

Bayerische Bierfeest biografie

Een oergezellige, complete show in een avondvullend programma!

Het gezelschap Die Münchener Schmachtfetzen (de familie Ingolstadt) brengt live on stage de grootste Duitse smartlappen. Zij worden vergezeld door de drive-in show van dj Albert Altendorff en het showballet van Helga Trunkenbold

U wilt ‘iets’ organiseren, dat afwijkt van het gangbare entertainment en vraagt zich af wat het publiek, uw gasten, zou boeien. Het zal u niet zijn ontgaan, dat het fenomeen “Duitse Bieravond” de laatste tijd enorm opgang vindt. Deze avonden ondervinden een enorme belangstelling van een zeer breed publiek, van jong tot oud. Gezelligheid is immers troef !

Pullen bier, Sauerkraut und Bratwurst en schöne Mädchen doen een avond eigenlijk bij voorbaat al slagen, maar… voorwaarde voor het welslagen is wel, dat het entertainment heel goed is afgestemd op het thema.

Wij bieden u daarvoor de kant-en-klare oplossing in de vorm van het Bayerische Bierfest.

Een zorgvuldig samengesteld programma, gevormd door optredens van het 6-koppige gezelschap Die Münchener Schmachtfetzen, omring door het ballet van Helga Trunkenbold, bestaande uit 3 hübsche Dirnchen.

De Münchener Schmachtfetzen oftewel de familie Ingolstadt (Gertrude, Siegfried, Klaus, Günther, Bernd en Stefan), verzorgen een live-optreden van 2 lange sets, bestaande uit louter Duitse Schlagers en feestelijke meezingers. Du, Ein Festival der Liebe, Marmor, Stein und Eisen bricht, Ein Stern, Ein Bisschen Frieden, kortom: van de eerste tot de laatste noot één groot feest der herkenning.

Het voor- en na programma wordt verzorgd door de Bayerische drive-in show van dj’s Albert Altendorff & Holger Holtzkirchen. De gehele presentatie is in het Duits, hetgeen natuurlijk een apart cachet aan de avond geeft.

Aan alle details wordt gedacht, zo is ook de podiumaankleding geheel in Beierse (Alpen)sfeer. Decordoeken, decorstukken, skihut als drive-in behuizing, overal is aan gedacht.

Natuurlijk wordt de feestvreugde alleen nog maar verhoogd, als ook de gasten in gepaste kledij verschijnen en ook de organisatie en medewerkers zich conformeren aan de dresscode ! Niets staat dan een geslaagde avond nog in de weg!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 4995 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling