BB Roadshow Drive-In Show

BB Roadshow Drive-In Show biografie

BB Roadshow Drive-In Show is een zeer ervaren drive in show uit Apeldoorn. Met twee vrolijke dj’s staan wij garant dat elk feest een super-feest wordt! Ga met ons mee op een muzikale wereldreis door de tijd en beleef de beste hits van toen en nu op uw feest. BB Roadshow neemt u mee naar de hits van toen die iedereen nog kent en die gegarandeerd de dans- en feeststemming zullen garanderen!

De allergrootste hits van nu komen zeker voorbij! Dance, disco, salsa, Nederlandstalig ,rock and roll, rock, 50’s, tot heden. Alle muziekstijlen zijn vertegenwoordigd en in overleg met u wordt er ook op uw feest de juiste muziek gedraaid. BB ROADSHOW komt altijd met twee dj’s en is ruim op tijd aanwezig om op te bouwen.

Door onze jarenlange ervaring op alle soorten feesten en onze samenwerking met tal van Nederlandse artiesten garanderen wij dat elk feest een superfeest wordt! Alle genres muziek, een openingsdans of zelfs een “openingsdans-mix”,in overleg met u is vrijwel alles mogelijk. Wij komen met eigen,professioneel geluid tot 500 personen, licht- en laser show en een representatieve dj booth, meerdere opstellingen mogelijk, wij passen ons altijd aan aan de locatie en uw wensen! BB ROADSHOW, een all-round drive in show, gespecialiseerd in huwelijks- en themafeesten!

Let op: Prijs is indicatief! Heeft u interesse of wilt u meer informatie over de mogelijkheden en prijzen ontvangen, neem dan vrijblijvend contact op.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 545 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling