D-Soundz Drive-in Show

D-Soundz Drive-in Show biografie

Als u op zoek bent naar een sfeervolle en betaalbare DJ met een drive in show om uw feest helemaal compleet mee te kunnen maken, dan zit u bij mij aan het goede adres. D-Soundz Entertainment bezorgt u een complete drive in show.

Mijn show is gericht op feesten tot ongeveer 200 gasten. Met muziek die aangepast is op uw wensen en aangevuld wordt met een mooi staaltje verlichting bezorg ik u en uw gasten een spetterende avond.

Verjaardag DJ

Heb je een verjaardag of geef je een verjaardagsfeest. Dan ben ik de juiste persoon. Voor een lage prijs regel ik de beste muziek naar jouw smaak en maak ik er een topfeestje van.

Examenfeest DJ

Wil je een feestje bouwen, voor je examenfeest. Wij maken jouw feest compleet 5 uur top party voor een lage prijs, langer draaien is mogelijk.

Bruiloft DJ

De dag dat je elkaar het ja-woord geeft en elkaar trouw belooft, klinkt als muziek in de oren. Samen met de allround bruiloft dj van D-Soundz, wordt de mooiste dag van je leven afgesloten met een onvergetelijk trouwfeest.

Communie

Na de Heilige Communie wordt doorgaans een communiefeest gegeven. De laaste jaren is het steeds meer een trend om hiervoor een DJ te huren die het feest van muzikale inbreng voorziet. En wat is er nu mooier dan het feest van uw zoon/dochters communie onvergetelijk te maken met een DJ die weet wat er in de belevingswereld van uw kinderen om gaat en altijd op de hoogte is van de laatste muziek.

Denk daarom bij het huren van een DJ voor het communiefeest van uw zoon of dochter eens aan D-Soundz. U zult versteld staan

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling