De Disco Bus

De Disco Bus biografie

Vol trots presenteren wij onze Disco Bus. Deze is uitgerust met een dj-booth, een luifel, verlichting, dj-gear en geluid voor zo’n 750 man. Voor de Afternoon Delight Disco Jockeys is de Disco Bus de thuisbasis: ze draaien Disco, Funk & Soul met vinyl. Wilt u de Disco Bus met een ander muziekgenre of wilt u uw eigen DJ neerzetten? Of zelfs de bus omtoveren naar uw eigen thema? Geen probleem! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Afternoon Delight is een groep Leidse DJ’s met een belachelijk grote liefde voor muziek, die samen met hun Discobus stad en land afreizen om festivals/feesten/evenementen te verblijden met een flinke dosis disco, soul, funk, jazz, house, brazil en afro.

Geef Afternoon Delight wat stroom en krijg een eigen stage waar je kun dansen, genieten, ontspannen, wat jij wil. Lekker toch?

Mocht je de Discobus willen boeken en daar zelf een DJ inzetten dan is dat ook mogelijk. Wil je je feest of evenement extra speciaal maken? Dan is de binnenkant & booth te personaliseren met uw eigen thema.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 1000 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling