Hollands Thema Feest

Hollands Thema Feest biografie

Jullie willen luidkeels meezingen met de gezelligste hits van eigen bodem! Van Frans Duijts tot Frans Bauer, van Django Wagner tot Guus Meeuwis en van Andre Hazes tot Corry Konings, alles komt voorbij tijdens deze oer Hollandse show!

Is dit jullie perfecte themafeest?

Jullie willen gezellig meezingen met de grootste hits van eigen bodem, met op de achtergrond een oer Hollands decor met tulpen, koeien, een leuke dame in oud Hollandsche klederdracht en een sfeervolle Amsterdamse straat met grachtenpanden.

Heb je een echt Amsterdams themafeest en wil je alleen het Amsterdamse decor zichtbaar hebben? Dan verkleinen we het doek gewoon tot 4 x 2 meter, waardoor de tulpen, koeien en de dame in klederdracht niet meer zichtbaar zijn (zie de tweede foto hierboven).

Inclusief:
– Hollands decordoek (maximaal 6 x 3 meter)
– 8 LED discospots en verlichte dj booth
– Nostalgische spiegelbol en bellenblaas
– 2 scanners (bewegend licht) en rook
– Ervaren Hollandse dj (in stijl gekleed)
– Maximaal 5 uur feest (verlenging mogelijk)

Onze dj, uiteraard in een echte Hollandse outfit, draait de gezelligste Hollandse muziek van artiesten als Andre Hazes, Jan Smit, Nick en Simon, Frans Duijts, Frans Bauer, Guus Meeuwis en Marco Borsato, maar ook de hits uit de oude doos van Corry Konings, Doe Maar, Drukwerk enzovoorts.

Overigens hoeft het wat ons betreft niet alleen Nederlandstalige muziek te zijn: ook George Baker, The Cats en The Golden Earring zijn immers artiesten met Nederlandse roots, iets wat ook geldt voor bijvoorbeeld 2 Unlimited en dj’s als Tiesto, Armin van Buuren, Hardwell en Martin Garrix. En wil je wel Nederlandse muziek als rode draad, maar ook andere muziek gedraaid hebben? Dat is natuurlijk ook geen enkel probleem.

Tenslotte wordt ook de verlichting aangepast aan het thema: zo zijn onze discospots rood, wit, blauw en oranje en ook onze dj booth is voorzien van oranje verlichting. Overigens is al onze verlichting voorzien van de nieuwste LED techniek waardoor deze allerlei kleuren kan aannemen, dus wat later op de avond kunnen we ook andere kleuren gebruiken voor de afwisseling.

Typisch Hollands Quiz

Vooral bij wat kleinere gezelschappen is onze hilarische Typisch Hollands Quiz een absolute aanrader. We beginnen met een grote afvalrace, waarbij we een aantal A/B vragen stellen over Holland. Uiteindelijk blijven er 2 tot 4 mensen over die het meeste weten over Holland. Dat worden onze teamcaptains! Vervolgens spelen we diverse spelronden:

Er wordt een nummer gedraaid en de teams moeten raden wat de titel is en wie de uitvoerende artiest is. Alleen het begin van het nummer wordt gedraaid en het team dat het nummer als eerste herkent krijgt een punt. Er wordt een karaoke versie gedraaid en het team moet raden welk nummer het is. Er wordt een nummer gedraaid en het team zingt mee.

Als het nummer opeens stopt moet het team de zin afmaken. Een nummer wordt achteruit afgespeeld en het team moet raden welk nummer het is. Eén teamlid heeft een hoofdtelefoon op zingt het nummer dat hij hoort mee. De rest moet raden welk nummer. De slotronde : één teamlid hoort door een hoofdtelefoon een nummer waar een dansje bij hoort, zoals de macarena of de vogeltjesdans. De anderen moeten op basis van zijn danskunsten bepalen welk nummer het is.

Prijs tot 5 uur.
Langere show altijd mogelijk in overleg.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 625 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling