The BIG 80’s & 90’s Party

The BIG 80’s & 90’s Party

Tijdens de show van The BIG 80’s & 90’s Party waan je je even terug in de tijd. Het podium zal worden aangekleed met verschillende beeldschermen waarop de gehele avond fragmenten te zien zijn variërend van“Zeg eens AA” tot Loekie de leeuw en van “Miami Vice” tot TMF. De verlichting, de decoratie, debeeldschermen, het warme geluid en de vele mogelijkheden die bij te boeken zijn om de sfeer nog meer te verrijken, zullen er voor zorgen dat ieders lichaam vanzelf weer puberhormonen gaat aanmaken. Met z’n allen één avond terug naar de tijd waarin je elk weekend op de dansvloer stond.

De DJ’s van The BIG 80’s en 90’s Party draaien alle grote hits uit die tijd. Ze staan bekend om hun interacte met het publiek en zullen dan ook, naast het draaien, op verrassende wijze het publiek betrekken bij de gehele show. Natuurlijk wordt er ook aandacht besteed aan de beste 80’s en 90’s outfit en het HOOGST getoupeerde haar!

Kortom een 4 uur durend sfeervol muziekspektakel met alle hits uit de 80’s & 90’s in een wervelende mix!

Wil je de BIG 80’s & 90’s Party ook op jouw evenement? De BIG 80’s & 90’s Party is te boeken voor zalen,discotheken, tentfeesten, bedrijfsfeesten en festivals. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 2795 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling