Drive In Show & Karaoke Show

Drive In Show & Karaoke Show biografie

Een originele maar ook nog eens betaalbare drive in show voor bijvoorbeeld uw bedrijfsfeest, bruiloft, verjaardag, jubileum, feest of in het café? Wij hebben een originele maar ook zeker 1 van de kwalitatief betere shows voor u. Een echte jukebox drive in show met een top DJ!

Buiten het feit dat de prijs (zoals al ons exclusief entertainment) zeer laag ligt, is de kwaliteit van deze drive in show inclusief dj zeer hoog te noemen.

Deze drive in show zorgt gegarandeerd voor een volle vloer. Onze dj heeft alle ervaring in huis om het publiek aan te voelen en dus de juiste muziek op het juiste moment te mixen. Ook het presentatie talent is aanwezig en zeker nooit storend. deze dj zal interactie met het publiek dan ook zeker niet schuwen. Alleen plaatjes draaien kunt u natuurlijk zelf ook. Maar onze drive in show doet uiteraard veel meer dan dat. De uitstraling van deze drive in show (met echte Wurlitzer jukebox) is niet alleen leuk, gezellig of origineel maar zet aan tot een grandioos feest.

Deze drive in show werkt altijd met herkenbare muziek voor iedereen en elke leeftijd, waarbij gezelligheid en een volle dansvloer (desgewenst) voorop staat. Met onze jarenlange ervaring zult u terug kijken op een gegarandeerd geslaagd feest !! Deze drive in show is werkelijk geschikt voor elke gelegenheid! De interactie, entertainment en de professionele presentatie met het publiek op soms humoristische wijze, is sfeerverhogend.

Ook kunt u deze show boeken in combinatie met een karaoke show (kleine meerprijs)! Dit leidt veelal tot hilarische situaties.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 450 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling