KVL drive-in en karaoke-show

KVL drive-in en karaoke-show biografie

Betaalbare professionele dj drive-in-show en dj karaoke-show verhuur. Al 20 jaar betaalbaar top entertainment voor elk soort feest of evenement. Bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest van 20 tot 600 gasten wij hebben voor u de juiste muzikale oplossing en ook nog heel betaalbaar.

KVL “drive-in-show” en “karaoke-show”, live artiesten en entertainment al meer dan 20 jaar betaalbare top entertainment. Dat een professionele artiest of een dj drive-in-show geen vermogen hoeft te kosten bewijst KVL al meer dan 20 jaar. Zoekt u voor uw verjaardag, BBQ tuinfeest, bruiloft of feestavond swingende muziek dan bent u bij ons aan het juiste muzikale adres. Een gezellige karaoke avond met familie of vrienden en collega’s met of zonder een dj, een spetterende bruiloft drive-in-show of een groovy dj voor een swing feest: wij hebben meer dan 30 verschillende drive-in combinaties en ook voor een beperkt budget.

Al onze dj’s en artiesten zijn zeer ervaren profs die u gegarandeerd een geweldig feest of evenement bezorgen en dat kunnen meer dan 1000 zéér tevreden klanten beamen! Ons motto is dan ook: heeft u iets te vieren – wij maken er een knalfeest van!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 460 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling