Accordeonist René Trok

Accordeonist René Trok biografie

Rene Trok is een Amsterdamse accordeonist die overal waar hij langs kot voor een feestje zorgt. Zijn muzikale talent zorgt voor een lach op de gezichten van zijn publiek. B

René Trok is een van de meest bevlogen accordeonisten van ons land. Met decennia aan muzikale ervaring en vele honderden nummers repertoire, weet René elke gelegenheid van een muzikale omlijsting te voorzien. Op accordeon of keyboard, voor particuliere gelegenheid of bedrijfsfeest… René is van alle markten thuis.

Met Amsterdamse tongval en thuisbasis, is René regelmatig in alle uithoeken van Nederland te vinden. Te boeken als solo accordeonist maar ook met bevriende zangers, Amsterdamse artiesten en andere muzikanten.

René kreeg bij zijn geboorte van opa een spaarpot met een knaak (tegenwoordig ongeveer 1 euro). René’s ouders zeiden: ‘dat is voor een stukkie muziek’. Zes jaar later begon René met zijn accordeonstudie en al snel kwam daar ook les in orgel bij.

Zijn vader was een groot stimulator en motivator. Eigenlijk had pa in zijn jeugd zelf graag muziek gemaakt, maar het geld ontbrak hem toen. René kon echter tot zijn 20ste muzieklessen volgen, onder andere bij de tweelingbroers de Booy en bij de befaamde Elly Meekel.

René was pas zeven toen hij al meespeelde bij verschillende accordeon orkesten. Eerst bij ‘Nassau’, later bij ‘Euterpe’. Daar hield hij het 28 jaar vol als orkestlid. Ook zijn eerste arrangementen zijn er geschreven. Later is hij orkestleider geweest van onder andere ‘Musica’.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 230 (excl. btw)

Heel snel en professioneel geholpen voor een laatste moment feest. Betaalbaar en vertrouwbaar!
- Amsterdam -
9 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling