Duo Mu-Chique

Duo Mu- Chique Biografie

Violist Nathan Hol en accordeonist Martin Boskamp vormen samen “Duo Mu-Chique”
Gezellige stijlvolle muziek op uw evenement

De naam zegt al genoeg: Twee muzikanten die muziek maken op chique gelegenheden, maar ook op een gezellige middag of avond, een diner of receptie binnen of buiten: zij kunnen zich al spelend begeven naar alle plaatsen op het evenement. De troeven van het Duo Mu-Chique zijn het aangename geluidsniveau, de herkenbaarheid, gezelligheid, emotie, tango, Weens, zigeunermuziek, musette, Nederlands, Italiaans, kortom, voor elk wat wils………..
Naast het optreden als “lopend duo” met dit gezellige repertoire speelt het Duo Mu-Chique indien gewenst ook licht jazzy repertoire vanaf een vaste plaats met (elektrische) piano/viool of een combinatie met accordeon/viool. Het duo beschikt over een eigen geluidsinstallatie, indien nodig/gewenst.

De afgelopen 10 jaar heeft ons duo met veel succes opgetreden op de meest uiteenlopende locaties bij een breed scala aan gelegenheden. Vaak als achtergrondmuziek, maar met veel plezier ook op de voorgrond. Maar altijd smaakvol, functioneel en ten dienste van uw evenement!

… “Fijne herkenbare muziek”, “Wij konden prima converseren bij deze geluidssterkte”, ” Dank jullie wel, kwaliteit en klasse”, “Inderdaad: Mu-CHIQUE”, “Gezelligheid op niveau”, “Muziek uit alle windstreken, heerlijk om naar te luisteren”…

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 655 (excl. btw)

goede service, goed behandeld

41 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling