Pretband

Pretband biografie

Pretband bestaat uit vier ras muzikanten en entertainers.

Deze samenstelling bestaat uit 4 ras muzikanten en entertainers die enorm aan elkaar gewaagd zijn. Zowel op muzikaal gebied als op het gebied van entertainment prikkelen zij elkaar graag. Gevoelige liedjes en hoogstaande popnummers passeren de revue. Hedendaags, verfrissend en nieuw afgewisseld met wat liedjes uit de oude doos in een hip, nieuw jasje. De samenstelling is zeer compact en kan akoestisch optreden of volledig versterkt.

Deze samenstelling is uitermate geschikt voor diverse gelegenheden.

Pretband staat voor: Interactie met het publiek, aan tafel zingen, welkomst act en achtergrondmuziek met ruimte voor gesprekken of op de voorgrond als een compleet feest. Ook is ons repertoire speciaal aan te passen aan een bepaald thema. Wij maken alles op maat en bedenken onze concepten zorgvuldig in overleg met onze klant. Tijdsduur: 3 sets van 45 minuten

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 500 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling