Amsterdams – Toeristisch Draaiorgel

Amsterdams – Toeristisch Draaiorgel

Het grote Draaiorgel en het kleinere Handdraaiorgeltje is een gangmaker en is zowel binnen als buiten in te zetten als Holland promotie op elk evenement of feest wereldwijd . Desgewenst is de outfit van de orgelman aan te passen naar uw wensen.

Tegen een meerprijs kunnen Wij een Holland Display verzorgen met twee REUZEklompen ( 1 meter) Tulpen en Kazen voor unieke fotoshoots. De Orgeldraaier spreekt zowel Engels als Duits…!

Deze Oud Hollandse Orgeldraaier komt de mooiste orgelmuziek spelen op uw feest of gewoon in een winkelstraat om die extra Hollandse sfeer te creëren.

Dit Grote of kleine Handdraaiorgeltje met bijbehorende Orgelman met verschillende outfits asten op uw evenement doen genieten van de oer-Hollandse muziek en oud Hollandse gezellige sfeer die wij al vele malen opvoerde zowel in binnen als op buitenlandse optredens.

U kunt dan denken aan ontvangsten van gasten of toeristen op Vliegveld , Haven , ontvangst bij Hotel , Toeristische steden en locaties of op evenementen met het Hollandse thema zoals muziekfestivals enz. enz. Wij spreken Engels en Duits en gaan met de gasten op de foto…!

Heeft u behoefte aan extra sfeer op jouw evenement , of in uw winkelstraat?  Te boeken vanaf 2,5 uur t/m 7 uur tot meerdere dagen…Binnenkort ouderwetse gezelligheid op uw Hollandse evenement….?

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 400 (excl. btw)

Vriendelijk, meedenkend, assertief
10 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling