C’est si Bon

C’est si Bon biografie

C’est si Bon brengt swingende Gypsy Jazz afgewisseld met Oost-Europese zigeunermuziek. Intieme akoestische muziek met temperament in de stijl van de legendarische zigeunergitarist Django Reinhardt en violist Stephane Grappelli. De sfeer van de jaren 30 en 40 maar alles behalve ouderwets.

C’est si Bon vernieuwd het genre door de zigeuner swing te combineren met Bossa Nova, Jazz, Fado en traditionele Roemeense en Hongaarse zigeunermuziek. Gezellige sfeermuziek voor een diner of borrel maar ook uitmate geschikt voor een swingend feest met zigeunerklanken.

In 2016 hebben ze op een aantal mooie gelegenheden mogen spelen, waaronder het Breda Jazz Festival, Meer Jazz Festival, Doctor Jazz, Radio VPRO en in het voorprogramma van de wereldberoemde gitarist Fapy Lafertin.

Geschikt voor o.a.:
Bruiloft, Bedrijfsfeest, Festival, Horeca optreden, Huiskamerconcert, Huwelijksjubileum, Sportevenement, Stads-/Dorpsfeest, Studentenfeest, Uitvaart, Verjaardag.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 1085 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling