’t Looporkest

’t Looporkest biografie

In haar 25 jarig bestaan heeft ’t Looporkest een fantastische reputatie opgebouwd. Het trad op door geheel Nederland en ook vaak daar buiten. De leden van het orkest zijn geschoolde musici die hun sporen hebben verdiend, en de lijst van optredens is indrukwekkend: feesten, evenementen, winkelcentra promotie, begeleiding van bekende Nederlanders, deelname in televisie series en ontvangst van VIPs tot aan staatshoofden toe.

Door de jaren heen heeft ’t Looporkest zich onderscheiden met meer dan 40 verschillende thema′ s.

Daarbij niet uit het oog verliezend waarom het eigenlijk gaat: Muziek op hoog niveau. Het repertoire is breed en omvat dixieland, zeemansrepertoire, Rock ′n′ Roll, Latijns amerikaans en op verzoek zelfs een stukje klassiek. Vocaal en instrumentaal, Engels- en Nederlandstalig.

Kortom ’t Looporkest manifesteert zich als een kameleon op iedere feestelijke gebeurtenis en is het hele jaar dag en nacht inzetbaar.

Thema-outfits mogelijk zoals fanfare, Sport, Paashazen, Matrozen, Bouwvakkers, Sneeuwmannen, Oranje, Chippendales, Pinguins, Jungle, Boeren, Bonte Dieren Parade en vele andere.

Repertoire: Heel veel Dixieland, Rock en Roll, Glenn Miller, Elvis Presley, Beatles, Nederlandstalige vocale muziek.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 750 (excl. btw)

Snel en professioneel waarop alles geregeld wordt. Duidelijk.
- Amstelveen
34 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling