The Little Swingband

The Little Swingband biografie

Niet zomaar een small big-band, maar een te gekke band met professionele muzikanten. Een bigband sound met een kleinere bezetting!

Een compacte band bestaande uit professionele muzikanten die heerlijke jazzy, swing jump-jive bigband muziek vertolken met een eigen sound die smaakt naar meer. Een heerlijke ritmesectie bestaande uit Contrabas, Piano en Drums.

Een spetterende blazerssectie die klinken als een volle bigband bestaande uit 2 Trompetten en 2 Saxofonisten. En als kers op de muzikale taart hebben wij een frisse mooie zangeres op de front die heerlijke crooners ten gehore brengt.

The Little Swingband onderscheid zich in de begeleiding van vele artiesten waar zei mee hebben mogen werken. Onder ander zijn dat: Johnny Rosenberg, Bart Brandjes, Ronald Douglas, Greetje Kauffeld, Frits Landesbergen, Dennis Koppen, John Keier en ga zo maar door….

Wij spelen in binnen en buitenland op (jazz of andere)- festivals of op besloten feesten, diners of andere interessante gelegenheden.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 2695 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
 • Ervaringen

  5 / 5 sterren
  10/10

  "Angelique"

  Wat een fantastische bigband ofwel smallband maar wel een dik bigband geluid !
  Toon meer
 • Bekijk alle reviews (1)