The OhnO! Jazzband

The OhnO! Jazzband

Enthousiasme, een jonge en frisse uitstraling, een afwisselend repertoire… dit zijn typische kenmerken van The OhnO! Jazzband. Deze jazzband staat bij elk optreden garant voor een meeslepend spektakel, waarin diverse jazzstijlen de revue passeren. Hun opzwepende sound lokt u uit uw stoel en laat u dansen op straat, kortom één “OhnO” vertroffen jazzfeest!

We noteren september 2001 als een club vrienden, geïnspireerd door reeds bestaande, inmiddels collega jazzbands, besloten een jazzband op te richten. Maar ja… wat hadden ze zich op de hals gehaald, want als je iets doet, moet je het goed doen. Dus toen begon het zwoegen en ploeteren tijdens de wekelijkse repetities, want met een beetje improviseren alleen kom je er niet. Nee, het werd bloed, zweet en… akkoorden.

En in augustus 2002 was een mooie zomerdag het decor voor het eerste optreden van The OhnO! Jazzband bij, hoe kan het ook anders, hun gastheer Pol op het terras. Hierna begon het spreekwoordelijke balletje te rollen. Het repertoire breidde zich gaandeweg uit en de optredens stroomden binnen. The OhnO! Jazzband werd een feit en is intussen een graag geziene gast op diverse jazzfestivals in Nederland en het buitenland.

Het repertoire van The OhnO! Jazzband is een mix van de onvervalste “oude stijl”, strakke Dixieland, swingende bluesjes en opzwepende streetparade jazz, maar de band draait haar handen ook niet om “for some funky style!” Daarbij staan de verschillende muzikanten garant voor wervelende solo’s en spetterende rifs.

Waaraan herkent u dan The OhnO! Jazzband? Als u de klanken van jazzmuziek hoort, u kijkt om u heen en u blik wordt gevangen door roze jasjes en beige-donkerbruin gestreepte broeken… Dan weet u dat The OhnO! Jazzband in de buurt is.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling