Fenn-Live Toetsenist / Zangeres

Fenn-Live Toetsenist / Zangeres biografie

Fenn-live: Zangeres-toetseniste, met het geluid van een heel orkest.

Allround repertoire, van achtergrond muziek tot top 100. Ideaal voor receptie, feest, bruiloft, achtergrond muziek etc.
Optredens: Nationaal en internationaal.

Solo optredens: Avondvullend, of vanaf 30 minuten. Ook als duo beschikbaar! Uniek is de combinatie met o.a Kathy Kelly (the Kelly Family)  gegarandeerd een betaalbaar alternatief een wereldster aan uw gasten te presenteren!

Prijs is indicatie, graag geven wij u een offerte op maat! Voor verpleeg/verzorgingshuizen hanteren wij aangepaste prijzen.

U zoekt live muziek, dan bent u bij Key to Music goed. Fenn-Liv beschikt over een jarenlange ervaring en professionele apparatuur. Ook bieden wij een aangepast programma/budget, voor verpleeg/verzorgingshuizen.

Biografie
Fenn werkte als toetseniste bij en voor verschillende bands. Belangrijke basis voor haar muziek was de band ” Proud” fam Noya. Hier speelde Fenn jarenlang met veel plezier een allround repertoire. Ook als freelance musicus werkte ze mee aan verschillende projecten, en met verschillende artiesten.

Fenn speelde in verschillende formaties en muziekstijlen, maar ook kinderkoor begeleiding alsmede keyboardles geven deed ze met veel plezier.

Met Martin Titihalawa vormde ze het duo ” Rival “, waarmee vele bruiloften en feesten door dit tweetal muzikanten van muziek werd voorzien.

Naast muziek maken werd organiseren een deel van de werkzaamheden. o.a 2006 de Wereldkampioenschappen mennen voor mensen met een lichamelijke beperking. Deze organisatie verdiende meerdere nominaties en werd organisatie van het jaar. Fenn stond garant voor, perswerkzaamheden, promotie, planning, fotografie-video, uitvoering.

Ze verzorgde de sponsoring voor de geluidset en licht bij de start van de Europese tour van niemand minder dan ” Kathy Kelly ” the Kelly family. En ging ook als technicus aan het werk. Spontaan begeleide ze eveneens als toetseniste/vocalist deze zangeres.

Stond aan de wieg en ontwikkelde meerdere radio programma´s, en tekende voor techniek en presentatie. Wij kunnen u nog veel meer vertellen over het veelzijdige talent van ”Fenn“.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 450 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling