Robin El-Hage – freelance pianist

Robin El-Hage – freelance pianist biografie

Op zoek naar sfeervolle achtergrondmuziek voor jouw evenement?

Bent u op zoek naar een pianist voor sfeervolle achtergrondmuziek? Pianist Robin El-Hage verzorgt geregeld de achtergrondmuziek tijdens bruiloften, recepties, feesten, verjaardagen, diners en zakelijke bijeenkomsten.

Robin El-Hage (1992) is pianist, woonachtig in Haarlem en werkzaam in heel Nederland. In 2016 rondde hij zijn bachelor cum laude af aan het Rotterdams Conservatorium. Nadien is hij doorgegaan met specialiseren in de Argentijnse tango en is momenteel bezig met zijn tweede jaar Masters. Daarin heeft Robin zich gestort op het arrangeren voor orkest en krijgt daarbij hulp van maestro Gustavo Beytelmann. Piano hoofdvaklessen volgt hij bij Wim Warman en Luis Rabello. Daarnaast heeft hij verschillende ensembles waaronder, Septeto Camaleón, R&G Tango Duo, Trio Fraguro en Gran Orquesta Típica OTRA.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 275 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling