Jan van Oort – Saxofonist

Jan van Oort – Saxofonist biografie

Ik ben Jan van Oort en zie graag dat mijn muziek perfect past in hetgeen u nastreeft. De live video’s laten precies zien wat ik doe. Graag maak ik contact met uw gasten tijdens het evenement.

Naast een jaarlijkse Curaçao-tour ben ik vooral actief in Nederland.

Mijn repertoire is heel breed. Van oude jazz tot en met de nieuwste dancemuziek: Candy Dulfer, Throttle, Belt& Wezol, Oliver Heldens, Earth Wind and Fire, Ed Sheeran, Sarah Vaughan, Michael Jackson, Whitney Houston, Ben Webster, Billy Joel, Stevie Wonder…etc etc.

Meer dan 3 decennia is Jan actief in de muziek met zijn saxofoon. Van jazz tot pop en van het Latin tot house, Jan onderscheid zichzelf altijd met een uitstekende solo-virtuositeit, een intense emotie en een hele eigen stijl. Hij speelde in meer dan 20 bands en met verschillende DJ’s.

Vanaf de jaren 80 tot nu toe speelde Jan met top-muzikanten die zelf speelden met wereldbekende musici:
Ferry Lagendijk (Gare du Nord) Juan van Emmerloot & Walter Latupeirissa (Steve Lukather TOTO, Snowy White, Walter Trout) Thijs van Leer (Focus) Marcel Schimscheimer (Toots Thielemans, Willy Deville, Gino Vanelli). Marcel Dorenbos (Laura Figi, Victor Bailey) Aaron Heick (Simon en Garfunkel, Lady Gaga).

Jan heeft nummers opgenomen voor de toetsenist van de Who en speelde in het voorprogramma van zeer bekende Amerikaanse fusionband de Yellow Jackets.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling