Miguel Sucasas JCC (Saxofonist)

Miguel Sucasas JCC (Saxofonist) biografie

Met zijn passie voor Jazzmuziek creëert Miguel Sucasas een heerlijke sfeer op jouw evenement. Stilzitten is met deze top artiest niet gegarandeerd!

Saxofonist en componist Miguel Sucasas speelt regelmatig op muziekfestivals in heel Europa. Met zijn swingende muziek laat hij in 4 acts van ongeveer 10 minuten, zien wat hij in huis heeft.

Miguel Sucasas is een getalenteerde jonge saxofonist, componist en muziekpedagoog, geboren in Galicië, Spanje. Hij heeft zijn muzikale projecten overal in Europa uitgevoerd op prestigieuze muziekfestivals. In 2014 bracht Miguel zijn eigen album getiteld “Four Corners Quartet” uit met zijn originele composities. Hij begon muziek te spelen op zesjarige leeftijd.

In 2010 verhuisde hij na zijn passie voor Jazzmuziek naar Portugal om te studeren. In 2014 behaalde hij een diploma in Jazz Saxophone van de muziekschool van Lissabon (ESML). Hij verhuisde in hetzelfde jaar naar Nederland om lessen te volgen bij de Amerikaanse saxofonist John Rocco en de Nederlands / Finse trompettist Jarmo Hoogendijk. In 2016 behaalde hij zijn Master’s degree aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 350 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling