Philip Stobbelaar Music | DJ Saxofonist

Philip Stobbelaar Music | DJ Saxofonist biografie

Philip is DJ, saxofonist, zanger en toetsenist. Hierdoor is Philip in staat een allround concept aan te bieden waarbij de klant kan kiezen: DJ, DJ & Sax, Live-music of een combinatie hiervan.

Philip is DJ en live-muzikant. Hij draait, speelt saxofoon en toetsen, en zingt. En de klant mag kiezen! DJ, DJ & Sax, live-music of een combinatie hiervan. De ene avond is Philip DJ en saxofonist, de andere keer speelt hij zelf en zingt. Vaak treedt Philip op waarbij de klant kiest voor zowel DJ als live-music.

En die combinatie werkt uitstekend! Op een feest is nu eenmaal verschillend publiek. Jonge mensen kiezen vaak voor Top40 dansmuziek vanaf de DJ-gear, oudere mensen waarderen vaak live-music. De sax wordt overigens door iedereen enthousiast ontvangen.

Philip wordt veel gevraagd op bruiloften, verjaardagen, jubilea en personeelsfeesten. Maar ook op zakelijke recepties en events is Philip prima inzetbaar. In die gevallen meestal als DJ & Sax, onder de naam ‘ Sax in Stijl’. Hij brengt dan met name ballads en deephouse.

Philip brengt een eigen geluidsinstallatie mee, een sjieke DJ-setup en LED-verlichting.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 575 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling