Renee Acda JCC (Tenor sax)

Renee Acda JCC (Tenor sax) biografie

Renee Acda bespeelt zijn grote liefde, de Tenorsaxofoon, met veel passie. Met zijn vele ervaring is hij een aanwinst op elk evenement.

Met Renee Acda is het altijd feest. Met een drive om het mensen naar hun zin te maken is hij flexibel inzetbaar. Is het bij de binnenkomst van gasten tijdens een diner of bruiloft of het is een opzwepende intermezzo op het podium. In alle gevallen weet Renee het publiek te bevangen waar de muziek vanuit de tenen komt.

De genoemde prijs is een indicatie. Deze is gebaseerd op 4 acts van circa 10 minuten. Heeft u andere wensen? Laat dit vooral weten in de aanvraag!

Op zijn 15e jaar kwam Renee bij fanfare EMM in Capelle a/d IJssel waar hij startte op een sopraansax. Vervolgens studeerde hij bij o.a Ben Vraudeunt, Ferdi Schukking, Don Braden en vele, vele andere.

Vanaf die tijd heeft Renee altijd tenor gespeeld. Door Frans Friederich (trompettist) werd hij gauw betrokken bij zijn eerste band. Andere bands volgden, met onder andere de Foreign Bodies. (optredens voor zowel KRO, VARA en VPRO). Renee speelt zowel Jazz, Salsa, Pop, Dance, Swing, Rhythm and Blues, Rock & Roll, Honken, Barwalken, Lounche, enz.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 350 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling