Sax and Tracks / Sax DJ solo

Sax and Tracks / Sax DJ solo biografie

Haal de sfeer van een jaren ’60 jazzclub naar binnen. Een saxofonist met zijn mobiele theater, compleet met retro lampjes, vinyl records, soul & jazztracks, en alles wat daar op aansluit.

Of kies voor de nieuwe hippere blank houten opbouw, een super functionele kleine dj booth op wielen, nu ook voorzien van iPad en dus spotify! De heupen kunnen los, maar gewoon lekker genieten van deze sfeerbrenger, de muziek en het volk om je heen staat voorop.

Dat Toon Meijer zijn liefde voor Jazz & Soul al jaren koestert, blijkt uit zijn mobiele music club die binnen no time een authentieke jazz/soul sfeer naar binnen brengt. Snuffelen tussen zijn elpee’s, met de sax binnen handbereik. Toon’s smaakvolle muziek vult de ruimte.. Sax and Tracks is budgetvriendelijk en volledig zelfverzorgend.

Met amper 2 vierkante meter aan ruimte inname past deze swingende act op bijna iedere locatie. In gezelschap van dit charmante mini podium krijgt ieder klein evenement de warmte en looks die het nodig heeft! Een stroompunt in de buurt is alles wat hij nodig heeft, de rest volgt vanzelf. En als het echt los mag gaan is er de mogelijkheid om solo uit te breiden naar duo of trio, met bijvoorbeeld een extra DJ, zangeres, en of percussionist.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 495 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling