3VIOLAS

3VIOLAS biografie

3VIOLAS bestaat uit drie jonge mannen, die de grenzen opzoeken van de altviool. Dit doen ze door middel van eigen arrangementen en improvisaties op basis van zeer uitlopende muziekstijlen.

Wie zijn wij?

3VIOLAS – letterlijk 3 altviolen – wordt dus ook gevormd door 3 jonge, getalenteerde, gedreven altviolisten die eigentijdse arrangementen spelen van bekende nummers uit alle tijden en stijlen. Deze musici studeerden allen klassiek altviool aan het conservatorium in Amsterdam, waar zij elkaar hebben leren kennen.

Naast hun opleiding in de klassieke muziek, hebben zij ook een grote liefde voor vele andere muziekstijlen en zich daarin verdiept. Om deze muziek mix ook te kunnen laten horen op podia, hebben zij 3Violas in 2015 opgericht, waarmee ze diverse miniconcerten geven.

Met 3VIOLAS maken deze altviolisten strijk-arrangementen gebaseerd op bekende nummers uit alle tijden en genres. Zo speelden ze op het Bachelor eindexamen van Geerten Feller een arrangement op basis van het nummer ‘One’ van Swedish House Mafia. In de video hierboven te zien en te beluisteren.

3VIOLAS wordt gevormd door de inmiddels goed bevriende altviolisten Geerten Feller, Floris Faber en Hessel Moeselaar.
Deze heren musici zijn constant bezig hun repertoire uit te breiden met ‘out of the box’- arrangementen van verrassende nummers.

Naast het arrangeren is ook improviseren iets waarmee ze het publiek graag verrassen. Geen enkel optreden zal dan ook hetzelfde zijn!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 450 (excl. btw)

Vriendelijk, meedenkend, assertief
10 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling