Jazz Trio Bas Toscani

Jazz Trio Bas Toscani biografie

Wanneer u een gelegenheid organiseert waarbij een prachtige jazzy muzikale invulling gewenst is en dat niet te veel op de voorgrond mag treden, dan kunt u beslist denken aan het trio van Bas Toscani.

Dit trio is uitermate geschikt om de sfeervolle-live-achtergrondmuziek te verzorgen tijdens bijvoorbeeld een bruiloft, receptie, lunch, diner, borrel, feest, beurs, congres of elk ander denkbaar evenement. De band bestaat uit Bas Toscani op cornet/flugelhorn en met een professionele pianist en contrabassist.

Dit trio is gespecialiseerd om zacht en ingetogen te spelen, hierdoor blijft het volume beperkt zodat iedereen met elkaar kan blijven praten tijdens het optreden. Het repertoire bevat zowel bekende jazz standards als Braziliaanse bossanova’s en af en toe een gevoelige ballad,

Door de jaren lange ervaring van de musici wordt een optreden van dit Trio gekenmerkt door een grote mate van professionaliteit, niet alleen muzikaal, maar ook qua presentatie, flexibiliteit en het inspelen op de sfeer van het te verzorgen evenement.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 455 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
 • Ervaringen

  5 / 5 sterren
  10/10

  "Kees goudhoed"

  Fantastisch goed trio die een geheel verzorgd optreden verzorgen.
  Toon meer