Merry Jazzmas trio

Merry Jazzmas trio biografie

We wish you a .. Merry Jazzmas!

Dat is het gevoel waarin deze muzikanten uw feest zullen dompelen. Het Merry Jazzmas trio – Rico (contrabas) Vincent (gitaar) en Pieter (sax) – speelt jazz standards en kerstmuziek in jazzy style en ze doen dat met hart en ziel.

Ze zijn studiegenoten van het Hilversums conservatorium en spelen alweer sinds 1998 samen.

Deze formatie is bij uitstek geschikt voor het verzorgen van achtergrondmuziek tijdens uw kerstreceptie, -borrel of ander samenzijn. Zij zijn ‘de kabbelende golfjes waar uw conversatie op drijft’.

Nooit te hard, altijd stijlvol!

Desgewenst is dit trio ook mobiel inzetbaar en kan dan op verschillende plekken de gasten ‘toespelen’. Het is eveneens mogelijk om deze triobezetting uit te breiden met een percussionist en/of een zangeres.

Let op! Dit trio kan niet buiten spelen op Kerstmarkten, braderieën of in openlucht winkelcentra. De instrumenten van de artiesten zijn niet opgewassen tegen koude weersomstandigheden.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling