Trompettist Gerard

Trompettist Gerard biografie

Allround trompettist voor elk soort gelegenheid. Voor velen onder U is trompettist Gerard reeds een begrip. Sedert jaar en dag is hij met zijn gouden trompet te vinden in binnen- en buitenland.

Ook was hij regelmatig bij de Tros, Veronica en Volkstümliche Alpenland en Schlagershow te horen met zijn lied “”WINTERNACHT””.

Gerard neemt deel aan een groots Volkstümliche Alpenland en Schlagershow de Alpen Gaudi en Schlager Party. Voor velen is Gerard de André Rieux op trompet.

Boekingsinformatie

Gerard heeft geen eigen geluidsinstallatie maar kan deze wel voor u verzorgen. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de grootte van de apparatuur. Prijs is op inprik basis.

Repertoire o.a.: Duits, Nederlands, Engels, Ápres Ski.

Gerard ist in diese shows: Volkstümliche Alpenland en Schlagershow de Alpen Gaudi en Schlager Party (Niederlande), Schlagerfest (Niederlande), Niederländischer Künstler auf tour (Niederlande) Tv Show Andy’s Music Paradies (Deutschland ), Alpensterne musikanten parade tv show (Deutschland), Musikantenwelt (tv show), Tv Show AGP Ellef (Niederlande) alpenwelle.

Het aanvragen van een verzoek behoort tot de mogelijkheden. Ook beschikbaar voor kerkdiensten/feesten in binnen -buitenland dodenherdenking en begrafenissen.

Gerard treed ook op met pianist/organist klassieke muziek.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 350 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling