Anouk Lievens – violiste

Anouk Lievens – violiste biografie

Anouk Lievens werd geboren in 1979 in Melle (nabij Gent) en groeide op in een kunstzinnig gezin met violist Walter Lievens als vader…met in haar wiegje een viool in plaats van een pop, kreeg het muziekvirus vrij spel en ja hoor ook zij zou zich voortaan wagen aan een muzikaal bestaan.

Ze behaalde een Master en een pedagogisch diploma in het Conservatorium van Brussel bij professor Katalin Sebestyen en vormt sindsdien verscheidene ensembles.

Ze geeft ook reeds 14 jaar privé vioollessen, in haar eigen opgerichte muziekschool “SOS Viool”.

Anouk treedt op als solo violiste, maar ook met 3 verschillende duo’s: “Coppia Corda” is een vioolduo met violist Bernard Bertoni, “Aranti” is een duo viool en gitaar (Kenneth Vermoote), en “Duo Kintsugi” is een duo viool en (bas)klarinet (Dagmar Van Eesvelde). Wij verzorgen de muzikale omlijsting voor elke gelegenheid: huwelijk, receptie, uitvaart, begrafenis, feest.

Anouk verzorgt de muzikale omlijsting van allerlei gelegenheden: recepties, huwelijks – en uitvaartceremonies, allerhande feesten, enz.
Haar repertoire varieert van tijdloze klassieke stukken over wereldmuziek tot passionele tango en opzwepende jazz, country, klezmer, Latin,…
Voor elk wat wils en geheel samen te stellen volgens eigen wensen. Anouk beschikt ook over professionele versterkingsapparatuur, welke steeds in de prijs is inbegrepen

Bernard Bertoni – viool

Werd geboren in het zonnige Nice en leek voorbestemd violist te worden gezien zijn vader en overgrootvader hetzelfde beroep uitoefenden. Na het Conservatoire van Nice afgemaakt te hebben vertrok Bernard op zeventienjarige leeftijd naar Israël om aan het Conservatorium van Jeruzalem te studeren onder de leiding van Felix Andriewski, assistent van Yehudi Menuhin.

Hij werkte jarenlang bij de Opera van Nice en het Orchestre Philharmonique van Monaco. In 2000 verhuisde hij naar België waar hij voor  verschillende orkesten werkte als de Vlaamse Opera, Brussels Philharmonic, I Fiamminghi, Beethoven Academie en het Kamerorkest van Mons.

Dagmar Van Eesvelde – (bas)klarinet

Voor Dagmar was het als kind al snel heel erg duidelijk. Ze moest en zou klarinet spelen! Ze kreeg uiteindelijk haar zin, en ontpopte zich tot een heel gepassioneerde klarinettiste die van alle markten thuis is.

Ze studeerde aan het Koninklijk Conservatorium van Gent, en leeft sindsdien helemaal voor haar klarinet. En alsof dat nog niet genoeg was, besloot ze haar muzikantencarrière uit te breiden met het grote broertje van de klarinet, de basklarinet!

Kenneth Vermoote – gitaar

Kenneth Vermoote werd geboren in 1981 te Oostende. Ongeveer 8 jaar later werd hij verleid door zijn eerste snaar. Toen hij naar het hoger onderwijs ging, was er dus maar één mogelijke uitkomst… Kenneth ging klassieke gitaar studeren aan het Hoger Conservatorium van Gent!

Zijn liefde voor muziek bloeide open en hij kreeg zin om andere genres uit te proberen: tijdens z’n studententijd speelde hij in rock-, pop- en metalgroepen, zelfs een rapproject kon zijn interesse wekken.

Ook Chris D. Morton vond zijn weg naar Kenneth via het conservatorium, en op dit moment beleven/componeren ze nog steeds mooie  momenten. Naast performen en producen geeft Kenneth z’n kennis en passie door aan leerlingen van de muziekacademie.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling