Pieter Jouke

Pieter Jouke biografie

Heeft u een dagvoorzitter voor een congres nodig of een presentator die uw evenement of congres aan elkaar praat? Cabaretier Pieter Jouke denkt sneller dan zijn eigen hersencellen en levert naast zijn dagvoorzitterschap ook uniek maatwerkcabaret!

Zo opende Pieter Jouke (Kampen 1973) regelmatig De Pensioendriedaagse voor het ministerie van financiën, werkte hij voor ‘Werkwaardig’, was hij dagvoorzitter voor de stichting Benelux Evenementen en is hij veelvuldig aan de slag op congressen en evenementen. Variërend van dagvoorzitter tot afsluitende cabaret-act. Jouke is ook regelmatig te zien op TV o.a. bij DWDD, Padoem Patsss (BNN-VARA) en Zondag met Lubach, Koppensnellers, De Staat van Verwarring (samen met absurdist Ronald Snijders), CQC, Het Gesprek en Wat vindt Nederland. Hij maakte sketches voor o.a. Comedy Cen¬tral. Jouke heeft ook een drietal boeken geschreven en is een fanatiek hardloper.

Door zijn ontspannen en ontwapenende manier van presenteren ontstaat er een bijzondere en lichte sfeer waarbij de diepgang niet verloren gaat. Dagvoorzitterschap ook mogelijk in samenwerking met Staat van Verwarring collega Ronald Snjiders.

U bezorgt uw congresbezoekers een onvergetelijke dag. Jouke is professioneel cabaretier en toert met zijn voorstelling ‘Dingen die ik dacht’ langs de theaters. De pers is lovend over Jouke en vergelijkt hem met Herman Finkers, Wim Helsen, Kees Torn en Woody Allen. ‘Geniaal taalgrappig ’ aldus de Volkskrant en ‘…onophoudelijke stroom van grapjes, woorden en taalkunstjes…’ Cabaret. nl

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 2750 (excl. btw)

Bereikbaar, correct, duidelijk, vriendelijk en attent.

Van A tot Z een uitstekende ervaring en dito optreden van de artiest. Bij het volgende feest zal ik zeker weer een beroep op Jannie doen.
- BOVENKARSPEL
49 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling