Willem Gunneman

Willem Gunneman biografie

Dagvoorzitter-PLUS, host en woordkunstenaar

Willem Gunneman is dagvoorzitter, host, dichter en woordkunstenaar.
Bevlogen, betrokken, inhoudelijk en muzikaal.

Talen: Nederlands, Engels (Duits)

Werkzaamheden:

Dagvoorzitter, theatermaker, dichter, woordkunstenaar, verbaal en muzikaal

Ondernemen Doen We Zo – Afl 3 (RTL7) from Willem Gunneman

Over Willem Gunneman

Willem Gunneman is dagvoorzitter en woordkunstenaar. Hij leidt spraakmakende debatten op uiterst alerte wijze, dicht, schrijft en improviseert. Inhoudelijk, ijzersterk en altijd met respect. Willem is met regelmaat te gast in diverse radio- en tv programma’s en is zowel verbaal als muzikaal inzetbaar.

Willem Gunneman is met grote regelmaat te gast op uitnodiging van overheden, bedrijven en maatschappelijke organisaties. Als dagvoorzitter weet hij sprekers, inhoud en gasten te verbinden. Zijn jarenlange ervaring, brede maatschappelijke ontwikkeling en journalistieke achtergrond komen hem daarbij uitstekend van pas. Op de juiste toon, scherp en met een humoristische kwinkslag.

Na een studie aan de school voor Journalistiek schreef Willem voor diverse tijdschriften, dag- en weekbladen. Gefascineerd door verhalen achter mensen en organisaties. Hij is auteur van het boek ‘Eeuwlingen’, een boeiende reeks portretten van mensen van 100 jaar en ouder. Zijn onbevangen wijze van interviewen en luchtige schrijfstijl leidde tot een uniek document.

Willem presenteerde het ondernemersprogramma ‘Ondernemen doen we Zo’ (RTL7) en schoof aan bij onder meer de Coen en Sander Show, Hart van Nederland, Studio Sport en diverse landelijke en regionale omroepen. Zo blikt hij op uitnodiging van RTV Noord muzikaal terug op de debatten tijdens de rechtstreekse uitzendingen rond de verkiezingen en vatte hij voor zowel Omroep Gelderland als RTV Oost diverse uitzendingen ter plekke samen.

Dichter

Samenvattend slotlied debat Provinciale Staten – live (RTV Noord) from Willem Gunneman

Naast dagvoorzitterschappen en muzikale optredens schrijft Willem ter plekke als ‘Dichter bij de dag’ pakkende reflecties en gedichten. Na afloop voorgedragen op de bühne en digitaal beschikbaar voor uw gasten als prikkelend verslag en/of ebook.

Willem is eveneens inzetbaar als frisse dagopener, rode draad, uitnodigende teaser of spraakmakende afsluiter..

Zijn imPROFisatietalent is uniek. Willem is in staat om inhoud, sprekers en de dag op eigen wijze te vertalen in treffende teksten. Zowel verbaal als muzikaal. Begeleidt door zijn vaste toetsenist Menno Beijer, Jan Vayne, Cor Bakker en/of een spetterende live band.

Het maakt Willem tot een zeer veelzijdige dagvoorzitter, host en/of performer met een gegarandeerde meerwaarde.

Willem: “Ik wil waarde toevoegen, mensen raken en verbinden.”

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling