Willem Gunneman

Willem Gunneman biografie

Rap van de tongriem gesneden, verbazingwekkend scherp en uiterst adrem. Een bruisende performance vol (h)eerlijke improvisaties.

Als theatermaker, sneldichter, dagvoorzitter, gastheer, uitnodigende teaser, rode draad, frisse break of spraakmakende afsluiter.

“Zo snel dat je je afvraagt of het geen doorgestoken kaart is”
“Willem’s improvisatietalent spreekt tot ieders verbeelding”

U heeft de boodschap of een zorgvuldig gekozen doelstelling? Willem heeft de mogelijkheid deze te communiceren in de rol van inspirerend cabaretier, discussieleider, gedreven motivator, dagvoorzitter(PLUS), gastspreker, gastheer of verrassend entertainer. Anders dan anders. Verfrissend en helder.

Van congressen tot evenementen en sprankelende totaalproducties. Willems optredens zijn altijd uniek en met wat u wenst te communiceren in het achterhoofd. Zijn unieke optredens leidden tot enthousiaste reacties van oa Herman Finkers, Hans Wiegel, Rudolph van Veen, Jort Kelder en Sjeng Schalken.

Begeleid door sprankelende musici, puur verbaal of in een interactief één-tweetje met de pianist.

Optredens op uitnodiging van bedrijven, gemeenten, theaters en organisatiebureaus. Zijn teksten klonken onder meer in het Amsterdams Concertgebouw en het nieuwe De La Mar. Vertolkt door klinkende namen als Karin Bloemen en Berget Lewis. Willem verleent met regelmaat zijn medewerking aan tal van radio- en televisieprogramma’s. Hij presenteert op RTL 7 het nieuwe programma Ondernemen Doen We Zo en verleent met regelmaat zijn medewerking aan tal van radio- en televisieprogramma op uitnodiging van onder meer RTV Oost, Omroep Gelderland en RTV Noord, tot Vara’s Kassa, de Coen en Sander Show en Pauw en Witteman.

Willem is te boeken als theatermaker, (snel)dichter, dagvoorzitter, spreker en liedjesmaker.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

goede service, goed behandeld

41 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling