Koen Kardashian

Koen Kardashian

Koen Kardashian is een Nederlandse presentator, vlogger, tv en social media personality Koen Pieter van Dijk, ook wel bekend als Koen Kardashian, startte zijn carrière als model. Na een aantal jaar modellenwerk te hebben gedaan begon Koen een visagie opleiding. Al snel werd hij de huis visagist van een aantal vermogende vrouwen. Zijn klantenkring groeide razendsnel en dat ging zeker niet onopgemerkt.

In 2015 was Koen voor het eerst te zien in het programma “Niet Lullen Maar Poetsen”. Een programma van Powned waarbij vermogende Rotterdamse jongeren werden gevolgd. Koen viel op met zijn bijzondere persoonlijkheid en levensstijl vol feesten, champagne en kaviaar. Daarnaast was Koen te zien in het SBS6 programma “Queens of the Jungle”. Zijn bereik op social media werd hierdoor steeds groter. Inmiddels heeft Koen een following opgebouwd met meer dan 100K volgers op Instagram, en dat blijft exponentieel groeien.

Zijn opvallende uitstraling en excentrieke levensstijl zorgen ervoor dat hij zich helemaal thuis voelt in de glitter en glamourwereld. Naast zijn vlogs op YouTube en activiteiten op Instagram, is Koen ook steeds meer te zien op tv. Zo presenteert Koen een aantal series voor MTV Nederland en &C.

Koen heeft inmiddels ook al drie tracks uitgebracht. Zijn eerste nummer, ‘Met je Prada’s in de modder’, groeide enorm snel uit tot een grote YouTube hit. Inmiddels heeft Koen nog twee andere nummers uitgebracht genaamd ‘CHAMPAGNEYNEY’ en ‘Costa niet zo Brava’.

Koen Kardashian, een veelzijdige, unieke en vooral erg gezellige personality die we steeds vaker zullen zien!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling