Aaf Brandt Corstius

Aaf Brandt Corstius biografie

Aaf Brandt Corstius werd onder niet-lezend Nederland bekend als tafeldame bij De Wereld Draait Door, maar iedereen die wel eens een krant leest kent haar van haar columns bij onder andere nrc.next en Volkskrant.

‘Overal heengaan en dan rondkijken’, zo omschrijft Aaf Brandt Corstius haar werk als columniste. Ze observeert te hippe vaders met jonge zoontjes in een restaurant, is gefascineerd door de Supersmoker en vraagt zich af waarom vrouwen Sarah Jessica Parker mooier vinden dan mannen.

Deze Amsterdamse dertiger heeft overal een mening over. Zo maakt ze genadeloos korte metten met ordinaire Uri Geller-navolgers, conservatief Nederland en de Stout-beweging van Heleen van Royen.

Als Aaf niet toegeeft aan bankhangen in haar grote-mensenhuis of haar CoffeeCompany-verslaving, bezoekt ze voor haar columns openingen, evenementen, herdenkingen en lanceringen in het hele land, waarbij vaak Bekende Nederlanders aanwezig zijn (‘als je de B-categorie gaat herkennen, moet je op vakantie’).

Met een fijne dosis zelfspot fileert Aaf Brandt Corstius in haar columnbundel Dan ook maar meteen een jurk aan de Nederlandse samenleving en haar eigen leven. Voor degenen die deze eigentijdse, frivole columniste nog niet kennen, is dit boek een vermakelijke eerste kennismaking.

‘Aaf is leuk en dat is ze. De prinses van de zelfspot, die vol vrolijke ironie de wijde wereld in zichzelf en om zich heen beschrijft.’ Glamour

‘Aaf in Nederland is onze plaatsvervangende Alice in Wonderland. En zeker, ze kijkt daarbij ook graag áchter de spiegel.’ de Volkskrant

Boek Aaf voor een Exclusieve Masterclass: the do’s en don’ts van het column schrijven of voor een workshop met Machteld van Gelder. Luxeproblemen: de workshop voor de moderne vrouw . Welke eigenschappen moet de ideale man bezitten? Hoe ontsla je je werkster? Wat zegt jouw handtas over jou?

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 2400 (excl. btw)

Snel en professioneel waarop alles geregeld wordt. Duidelijk.
- Amstelveen
34 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling