Guido Weijers

Guido Weijers biografie

In 2000 won Guido de publieksprijs op Nederlands grootste cabaretfestival ‘Cameretten’.

Weijers tourde met 6 reguliere theatervoorstellingen. Oxymoron (2003), Myosotis (2005), Xipnao (2007), Axestos (2011), V (2015) en Masterclass Geluk (2019). Zijn shows waren te zien bij de VARA, SBS, de KRO en RTL4.

Weijers produceerde en speelde tussen 2006 en 2018 negen keer ‘De Oudejaarsconference’.

Guido is non-conformist en eet vlees noch vis. Iedereen mag geloven wat hij wil en Guido gelooft in Darwin. Guido filosofeert, fotografeert, reist, duikt, schrijft en fietst. Zijn stichting Loens4Life haalde inmiddels meer dan 200.000 euro op voor KWF-kankerbestrijding. Guido vindt het behoud van de aarde belangrijker dan een groeiende economie.

Guido Weijers op uw zakelijke evenement?

Masterclass Geluk
Guido Weijers presenteert: De wetenschappelijke kant van geluk.

Iedereen die wat filosofische quotes op facebook kwakt, noemt zich tegenwoordig personal coach. Mensen vluchten wanhopig in mindfulness, yoga en meditatie. We worden doodgegooid met zelfhulpboeken over ‘geluk’, ‘wetten voor succes’ en ‘hoe het optimale uit je leven te halen’. Maar hoe zit het nu echt? Guido Weijers kan het je vertellen.

Weijers volgde zelf Masterclasses over ‘geluk’ aan de Erasmus Universiteit, sprak op TEDx over dit onderwerp en deed in Bhutan onderzoek naar het Bruto Nationaal Geluk. Guido mag dus oprecht van geluk spreken. Tijdens de masterclass komen tips en tricks voorbij die een weg vrijmaken naar maximaal geluk!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling
Menu
Advies nodig?