Alain Kersten

Alain Kersten biografie

Alain is een allround entertainer. Niet iedere artiest beheerst de kunst om elke zaal steeds maar weer op z’n kop te krijgen. Alain wel!

Hij was met B*E*D een hot item in diverse TV programma’s. Als muzikale aanvuller was hij te zien in “Koffietijd”, “De 5 uur Show”, “Nederland Muziekland” en zelfs tot 3 maal toe bij “Laat de Leeuw”. Na 3 succesvolle jaren stopte de band en ging Alain een andere richting uit om zich te ontwikkelen tot een allround entertainer. In de jaren daarna heeft Alain dan ook menig showblok mogen presenteren en zingen. Alain presenteerde o.a.: “Radio 10 FM Zomer tour 2001”, “Mega festatie” & “de Omroep Brabant zomer tour 2000”.

Tevens weet hij regelmatig diverse “Van der Valk” feesten en dinner shows tot een succes te maken. Tevens heeft Alain diverse beurs- en bedrijfspresentaties op zijn naam staan en staat hij regelmatig geboekt op jongerendagen. Alain is hard op weg om bekendheid te krijgen als presentator en zanger in Nederland door middel van zijn indrukwekkende optredens. Als presentator is hij spontaan, een tikje brutaal maar bovenal dynamisch. Alain Kersten is een perfecte presentator met een razend vlotte babbel. De gedrevenheid, adrem en enthousiasme van de professionele presentatie van Alain wordt inmiddels overal opgemerkt.

Sinds 1993 presenteert Alain shows door het hele land. De veelzijdigheid van Alain Kersten kan worden ingevuld op diverse manieren op een evenement, roadshow of een zakelijk festiviteit. De persoonlijke aanpak maakt van iedere show een succes!

Diverse shows die Alain presenteerde:
Roadshows (Radio 10 roadshow, Veronica megafestatie etc..)
Mode/Bruidshows (H&M, Bruidshows, kleding en winkelcentra etc..)
Kindershows (Familie entertainment tour e.a. )
Radio en TV promotie (Noordzee FM . RTL FM , SBS 6)
Merk-promotie (Amstel, Heineken, Mediamarkt, Komori, HAK etc?)
Consumenten-programma’s (Skala TV, SBS 6)

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 750 (excl. btw)

Vriendelijk, meedenkend, assertief
10 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling