Alexandra Maris

Alexandra Maris biografie

Beleef het!

Dat is waar Alexandra in gelooft. Dingen moet je meemaken, ervaren en je in onder laten dompelen. Als ze aan het acteren of presenteren is, is het creëren van een belevenis voor de kijker haar doel. Na jarenlang werkzaam geweest te zijn in de zorgsector besloot Alexandra begin 2015 het roer om te gooien. Zij richtte haar bedrijf Maris for You op om uitdrukking te geven aan haar liefde voor het podium. Een bedrijf met maar één aanbod: een belevenis!

Als actrice heeft Alexandra al veel veelzijdigheid laten zien. Zowel in fictie als non-fictie weet zij geloofwaardig spel neer te zetten. Bij het spelen in e-learning modules en bedrijfsfilms komt haar tweetaligheid goed van pas. Zo kan een bedrijf met dezelfde actrice ook de Duitstalige markt veroveren. Naast e-learning modules en bedrijfsfilms heeft Alexandra ook haar medewerking verleent aan diverse (web)series, korte films en reclame-uitingen.

In de samenwerking wordt Alexandra vaak geprezen om haar enthousiaste karakter en professionele werkhouding. Zo is het goed voorbereiden van haar teksten een vanzelfsprekendheid, evenals het nakomen van gemaakte afspraken. Behalve een gezonde dosis humor brengt zij ook flexibiliteit en lef mee, dus als het opeens even anders moet dan schrikt zij hier niet voor terug.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 395 (excl. btw)

product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling
Menu
Advies nodig?