Alles over Kunstmatige Intelligentie

Alles over Kunstmatige Intelligentie informatie

Alles wat je moet weten over Kunstmatige Intelligentie.

Blijkbaar zit Kunstmatige Intelligentie al in je smartphone, en als we publicaties moeten geloven gaat ons leven beheerst worden door KI.
Maar wat als je nu eens kritisch kijkt, en niet technisch bent?

Dan is deze presentatie echt iets voor jou. Natuurlijk gaan we kijken hoe onze toekomst er uit gaat ziet, maar daarnaast gaan kijkt Ton Abelen ook heel helder en eerlijk naar het heden. Is KI de zoveelste hype of kun je er echt iets mee?

De presentatie van Ton Abelen wordt altijd toegespitst op uw publiek, wat bij voorkeur niet technisch is maar wel heel nieuwsgierig wat hier nu mee kan.

Deze presentatie is bijzonder geschikt voor congressen en events, of bijvoorbeeld voor een event waarbij u uw klanten eens iets anders wil laten beleven dan alleen uw producten of diensten.

Kunstmatige Intelligentie is hot, dus zeker een driver om meer opkomst voor uw event te genereren. De lengte van de presentatie wordt afgestemd op uw agenda.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 1500 (excl. btw)

product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling
Menu
Advies nodig?